Workshop A Day To Have Fun

Workshop ‘A Day To Have FUN’!

Workshop boordevol creativiteit, dans en expressie

A-DAY-TO-HAVE-FUNDe workshop ‘A Day To Have Fun!’ zit vol  levensvreugde, verbinding, reflectie, expressie…. Spreken deze woorden jou aan?
Dan is deze workshop misschien iets voor jou. Deze unieke workshop is een samenwerking tussen Atelier Linde-Art en Marjolein Campell-Akkerman (docente Sacred Dance en kunstenaar) en kan op een overeengekomen datum en locatie worden aangeboden.

Een dag om op te laden

DANS, SCHILDEREN/TEKENEN, NATUUR en MUZIEK: dé combinatie van elementen om lekker op te laden en je levensenergie en levensvreugde te vergroten!

We worden soms zo in beslag genomen door de routine, zorgen en beslommeringen van alle dag, dat we vergeten dat het ook belangrijk is om jezelf op te laden.. Al deze dingen kosten namelijk veel energie. En wat doe je om dat te balanceren?

Waarom ‘FUN’?

Plezier, genieten, gekkigheid, speels zijn als een kind, zorgen vergeten, doen wat je leuk vindt en wat je energie geeft. Deze zaken zijn belangrijk voor je gezondheid.

Deze ‘A Day to Have Fun‘- workshop is zo samengesteld dat je helemaal kunt opladen. Door de unieke combinatie van dans, beweging, beeldende expressie en bezinning kom je weer helemaal bij jezelf en voel je je een ander mens!

INFORMATIE en aanmelden

Tijden: van 10:00 – 16:30 uur (inloop v.a. 09:30)
Locatie: In overleg
Deelname: 80 euro p.p., dit is inclusief gebruik van materiaal, koffie/thee koekjes. Zelf lunch meenemen.
Deze workshop boeken: Neem contact met ons op per e-mail of bel: 06 1609 8067.