vrolijke kleuren

Workshops

Workshops door Atelier Linde Art

workshops8Atelier Linde Art geeft diverse workshops voor particulieren, onderwijsinstellingen en bedrijven.

De kortste duur van een workshop is een dagdeel. Dit om de deelnemers de minimaal benodigde tijd te geven om echt iets uit de workshop te halen.

Workshop Intuïtief schilderen

workshops5Een favoriet van Atelier Linde is de workshop Intuïtief schilderen. Dit is namelijk ook binnen bedrijven heel goed toepasbaar, en helemaal niet ‘geitenwollen-sokken-achtig’ zoals een enkeling nog denkt…. Atelier Linde Art heeft workshops intuïtief schilderen ingezet in het MKB, bij conferentiecentra en als onderdeel van het lesprogramma van diverse therapeutische opleidingen.

We kunnen putten uit een grote voorraad van reeds gegeven workshops rondom een bepaald onderwerp of thema, zoals de zeven chakra’s, de verbinding tussen mannelijke en vrouwelijke energie, maar ook thema’s zoals leiderschap, persoonlijke effectiviteit en vitaliteit.
Daarnaast creëren we graag nieuwe workshops rond elk thema dat u maar kunt bedenken. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Workshop ‘A Day To Have Fun!”

het-middenEen andere verfrissende workshop is ‘A Day To Have Fun!“. Deze workshop bestaat uit een combinatie van schilderen en lichaamswerk / dans. Dit zorgt ervoor dat je helemaal uit je hoofd komt en weer opgeladen en blij naar huis gaat.

Voor deze workshop werkt Atelier Linde Art samen met dansdocente en kunstenares Marjolein Campbell-Akkerman.