The Seven Sisters: intekenen voor Certified Art Gicléeprints

seven sisters compleetRuby – Carnelian – Citrine – Emerald – Sapphire – Indigo – Amethyst

Het proces

Voor het maken van Certified Art Gicléeprints van een schilderij wordt eerst het originele schilderij ingescand op een zeer hoge resolutie. Daarna wordt de scan met het originele schilderij ernaast net zolang bewerkt totdat er een perfecte reproductie gemaakt kan worden.

De Certified Art Gicléeprints worden gedrukt op canvas. Het formaat is gelijk aan het originele schilderij: 50 x 80 cm. Het canvas wordt opgespannen en het beeld loopt om de rand (2 cm) heen, net als bij het origineel. De print wordt met een UV-coating en een finish afgewerkt waardoor een kleurechtheid van 75 jaar bereikt kan worden en een spatje water geen schade zal aanbrengen.

Uiteindelijk wordt elke Certified Art Gicléeprint persoonlijk door Mariana ‘hand embellished’ en gesigneerd, en u ontvangt een certificaat van echtheid er bij.

Van The Seven Sisters als geheel zullen maximaal 33 prints gemaakt worden.

Bestellen / intekenlijst

Hoe werkt het? Een Certified Art Gicléeprint van één van The Seven Sisters kost  € 330,-.
Wilt u een Certified Art Gicléeprint van één of meer van The Seven Sisters? Dan kunt u uw bestelling binnenkort doorgeven middels het bestelformulier onderaan deze pagina.

Wanneer het minimum aantal bestellingen voor 1 schilderij is bereikt, kan dat schilderij het reproductieproces in. U krijgt dan van ons bericht dat en wanneer uw bestelling gemaakt zal worden. Wij vragen op dat moment van u een aanbetaling van de helft van het bedrag van de print (dus € 165,-).

Wanneer uw Certified Art Gicléeprint klaar is, maken wij een afspraak voor de levering (persoonlijk, niet per post).

Heeft u vragen hierover? Bel gerust 072 8888787 of gebruik het contactformulier om uw vraag te stellen.

Intekenen voor Certified Art Gicléeprint

Mijn bestelling

Ik schrijf mij in voor een bestelling van een Certified Art Gicléeprint op canvas, formaat 50 x 80 cm, à € 330,- van het (de) volgende schilderij(en):