Certified Art Gicléeprint van whalespeak

Certified Art Gicléeprints

Omdat niet iedereen de gelegenheid heeft het originele schilderij aan te schaffen, wordt van een aantal schilderijen reproducties gemaakt -in beperkte oplage- in de vorm van Certified Art Gicléeprints.

Waarom Certified Art Gicléeprints?

De keuze viel op Certified Art Gicléeprints vanwege de hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor is de print bijna niet van het origineel te onderscheiden. De Gicléeprints zijn kleurvast, mooi afgewerkt en door Mariana persoonlijk voorzien van een finishing touch. Dat heet  ‘hand-embellished by the artist’ in het Engels. Bovendien zijn ze gesigneerd. Bij een Certified Art Gicléeprint ontvangt u verder een certificaat van echtheid, gesigneerd door de drukker en door de artiest. De prijs van deze prints kan verschillen per schilderij vanwege de grootte en de oplage. De prijsinformatie staat in de prijslijst.

Nieuw: Gicléeprints van The Seven Sisters

Inteken mogelijkheid voor reproducties van elk schilderij van zevenluik ‘The Seven Sisters’.

Voor het maken van hoge kwaliteit reproducties van schilderijen in de vorm van Certified Art Gicléeprints, zijn opstartkosten vereist. Elk schilderij wordt gescand en dit bestand wordt net zolang bewerkt totdat er een perfecte reproductie op canvas van gemaakt kan worden.

Wilt u een Certified Art Gicléeprint van één of meer van The Seven Sisters? Kijk hier voor alle details.

Is er een ander schilderij waarvan u graag een gicléeprint zou willen hebben? E-mail of bel ons daarover gerust, dan zullen wij kijken hoe dat te realiseren is.

Lees  meer over Certified Art Gicléeprints, de techniek.