Ervaringen met schilderijen van Mariana

Ervaringen – wat zeggen eigenaars van Mariana’s schilderijen over het kunstwerk dat in hun bezit is?

Annie Kropman (eigenaar van Ocean Dream):

ocean-dreamFor 5 years now I have owned a magnificent painting done by Mariana.  It hangs in my healing room and shares its energy with all who come.  I have had clients burst into tears when they look at it, something moves their heart.  I sit and meditate with the painting and see different things all the time, it seems to be evolving as I am.  The amazing crystal in the painting seems to be growing, the energy it emits is so powerful, whenever I need inspiration I go to the painting and the messages start flowing.  I am truly grateful to have this living energy in my home and healing space.

Sabine  (eigenaar van Healing Waters):

Healing WaterHet schilderij ” Heling waters” hangt in de massageruimte. Het is een kunstwerk dat leeft, nog steeds ontdek ik er nieuwe dingen in.
Ik vind het na al die jaren nog steeds heerlijk om naar te kijken.

Adewij (eigenaar van Dragon Nebula en Stasis):

Dragon NebulaHet oranje draakje staat voor mij voor de grootmoeder die intens veel van mij, haar kleinkind houdt. Ze geneest me en sterkt me. En als ik soms angstig ben dan voel ik een van haar vleugels als een warme bescherming om me heen, om het gedeelte rechts boven op het schilderij (de geboorte van een nieuwe ster) n.l. mijn  nog verborgen potenties aan te gaan. Angst voor het onbekende verandert in liefde voor het leven. Grootmoeder vraagt me om me naar buiten te keren en te doen en daar van te leren
Voor mij heet het schilderij links onder “het oranje draakje” en rechts boven “de geboorte van een nieuwe ster“.

StasisOp Statis staan mijn zusters waarvan ik weet dat ik met ze samenwerk aan hetzelfde plannetje ook al leven zij niet in de stof. Die zusters vragen me om me naar binnen te keren waar alle antwoorden liggen om mezelf te zuiveren. Zo mediteer ik soms met grootmoeder en soms met m’n zusters.